Vydědění : je častější, než si myslíme - Dvořáková Závodská, Jana, 1963-
Článek uvádí právní postupy, které je třeba použít, pokud nechceme, aby po nás potomek dědil. Uvádí právní důvody, pro něž je možno potomka vydědit, dále uvádí náležitosti, které musí obsahovat listina o vydědění.