Oběti pronásledování mívají málo zastánců (2. část) - Čírtková, Ludmila, 1954-
Článek uvádí taxonomii pronásledovatelů vytvořenou podle výsledků výzkumu ve Velké Británii. Taxonomie je provázena stručnou charakteristikou každého typu pronásledovatele. Dále autorka předkládá svá doporučení obětem pronásledování, jak si počínat.