Ideologií naší doby je antirasismus : rozhovor s Alainem Finkielkrautem - Finkielkraut, Alain, 1949-; Simonet, Dominique; Mlejnek, Josef, 1969- (2004)
Alain Finkielkraut varuje před ideologiemi, byť se některé tváří velkoryse. Nenávist antirasistů je totiž stejně nebezpečná jako nenávist rasistů.
Keywords: politika; antisemitismus; rasismus; boj proti rasismu; politics; antisemitism; racism; racism control