Pomoc obětem trestné činnosti - Fetter, Richard W. (2004)
Článek informuje o finanční pomoci státu obětem trestných činů i pozůstalým po poškozených. Uvádí podmínky a náležitosti žádosti o výpomoc, dále se zabývá výší pomoci.
Keywords: právo; rodina; oběti trestných činů; trestné činy