Exekuce a společné jmění manželů - Dvořáková Závodská, Jana, 1963-
Článek uvádí právní východiska, podle nichž lze určit, zda exekutor postupuje správně, pokud při exekuci nevezme v úvahu smlouvu o zúžení zákonem stanoveného rozsahu společného jmění manželů. V závěru uvádí rady, jak předem postupovat, aby k této situaci nedošlo.