Oběti pronásledování mívají málo zastánců - Čírtková, Ludmila, 1954- (2004)
Autorka uvádí charakteristiku a základní fakta o pronásledování. Dále vyvrací jednotlivé falešné mýty o pronásledování a uvádí ve stručnosti výsledky psychologických výzkumů pachatelů.
Keywords: právo; rodina; oběti trestných činů; pachatelé trestných činů; trestné činy