Místní příslušnost úřadu práce od 1. října 2004 - Bičáková, Olga (2004)
Článek podle zákona o zaměstnanosti č. 435/2004 vymezuje místní příslušnost úřadu práce. Místní příslušnost úřadu práce se řídí místem, ve kterém je nebo má být zaměstnání vykonáváno, pokud zákon nestanoví jinak. Takové řešení nejvíce vyhovuje potřebám praxe. Článek uvádí podrobné znění předpisů týkajících se tohoto tématu.
Keywords: úřady práce