Přehled změn a povinností zaměstnavatele na úseku zaměstnanosti v souvislosti s právní úpravou od 1. 10. 2004 - Bukovjan, Petr, 1975-
Článek přináší stručný přehled jednotlivých oblastí nového zákona o zaměstnanosti s důrazem na přijeté změny a výčet povinností zaměstnavatelů.