Aktuální novinky ve zdravotním pojištění - Daněk, Antonín, 1960-
Článek se zabývá novinkami ve zdravotním pojištění: omezení výběru lékaře, výčet osob považovaných za zaměstnance, problematika uchazečů o zaměstnání, změna výpočtu minimální výše záloh na pojistné.