Zaměstnávání stadentů od 1. 10. 2004 - Bičáková, Olga (2004)
Článek se zabývá zákony a předpisy souvisejícími se zaměstnáváním studentů, a to jak přímo zaměstnavateli, tak i přes agenturu.
Keywords: zaměstnanci; studenti