Změny v zaměstnávání zaměstnanců v zahraničí - Bičáková, Olga
Článek se zabývá právním postavením občanů členksých států EU na trhu práce v ČR, dále jak získat potřebné povolení, dobou zaměstnání cizince, evidencí občanů EU a cizinců, přestupky a delikty v souvislosti se zaměstnáváním zahraničních státních příslušníků.