Tichá revoluce : Indie v období globalizace - Filipský, Jan, 1943-
Na počátku 90. let v Indii nastoupil proces dalekosáhlých hospodářských reforem. Tyto léta jsou poznamenána také rychlým nárůstem mezinárodních ekonomických aktivit.