Konec izolacionismu v Číně a její nová zahraniční politika - Fürst, Rudolf, 1958-
Článek sleduje, jak se čínská ekonomika dostává z ideologického zajetí a jak se mění čínská zahraniční politika vůči okolnímu světu.