Problémy s tajemstvím nezrušitelného osvojení - Novák, Tomáš, 1946-2021; Průchová, Bohumila, 1973- (2004)
V článku se píše o tom, co je smyslem a posláním osvojení dítěte a to zejména osvojení 2. stupně tzv. nezrušitelné osvojení. Zmiňuje se zde také zákon o matrikách č.301/2000 Sb.
Keywords: rodina; rodičovství; adopce; sociální zabezpečení; family; parenting; adoption; social security