Problémy s tajemstvím nezrušitelného osvojení - Novák, Tomáš, 1946-2021
V článku se píše o tom, co je smyslem a posláním osvojení dítěte a to zejména osvojení 2. stupně tzv. nezrušitelné osvojení. Zmiňuje se zde také zákon o matrikách č.301/2000 Sb.