Změny v zákoně o rodině a v dalších předpisech o sociálně-právní ochraně dětí - Novotná, Věra
Článek pojednává o změnách, které vyplývají z nových zákonů č. 315/2004 Sb., 435/2004 Sb. a 436/2004 Sb. Tyto zákony upravují sociálně-právní ochranu dětí a ochranu dětí při práci.