Česká republika v Radě bezpečnosti OSN : genocida ve Rwandě, 1994 - Kovanda, Karel, 1944- (2004)
Autor přibližuje zvraty a vývoj v diskuzích Rady bezpečnosti OSN o problémech Rwandy a o tamní hrozící genocidě.
Keywords: Organizace spojených národů; genocida; lidská práva; Česko; Rwanda