Tchaj-wan - mladá čínská demokracie - Fürst, Rudolf, 1958-
Autor se zabývá vznikem demokracie na Tchaj-wanu a poukazuje na specifickou roli reformního politika Lee Teng-huie, který přispěl k urychlení evoluce autoritativního režimu v demokratický.