Spotřebitelé a kontakty na poradny SOS - Lobovský, František (2004)
Autor uvádí kontakty na poradny Sdružení obrany spotřebitelů České republiky (SOS) - on-line poradnu, telefonickou poradnu SOS a regionální poradny.
Keywords: spotřebitelé; ochrana spotřebitele; informace