Volby v Kanadě : poslední šance pro Martina - Rosová, Magdalena, 1976-
Autorka přibližuje kanadskou politickou scénu od února 2004, působení některých politických stran a průběh a výsledky předčasných voleb do kanadského parlamentu, které se konaly 28. června 2004.