Právo na vzdělání na mezinárodní úrovni : kde hledat informace? - Bayerová, Monika, 1968- (2004)
Autorka se v obecné rovině věnuje informačním zdrojům v oblasti středoškolského a vysokoškolského studia včetně možností studia v zahraničí.
Keywords: středoškolské studium; vysokoškolské studium; zahraniční studium; informační zdroje; právo na vzdělání; secondary education; college study; foreign study; information resources; right to education