Rozvod manželství s mezinárodním prvkem - Macháčková, Lenka (2004)
Autorka se věnuje úpravě zániku manželství rozvodem s cizím prvkem. Jde o velmi aktuální problematiku, protože poměrně často vznikají rodinné vztahy mezi příslušníky cizích států.
Keywords: rozvod; manželství; rodinné právo; cizinci; divorce; marriage; family law; aliens