Změny v právní úpravě výkonu rozhodnutí o výchově nezletilých dětí - Mašek, Daniel
Autor představuje změny, které přinesla novelizace občanského soudního řádu, týkající se činnosti soudu před nařízením výkonu rozhodnutí.