Změny v poskytování dotací ze státního rozpočtu podnikatelským subjektům převážně zaměstnávajícím občany se změněnou pracovní schopností - Majerová, Jana
Článek se věnuje právním změnám v poskytování státních dotací podnikatelským subjektům, které zaměstnávají občany se změněnou pracovní schopností.