Změny v oblasti zaměstnávání občanů se změněnou pracovní schopností - Posoldová, Věra
Autorky vysvětlují změny v oblasti zaměstnávání občanů se ZPS, které přinesl zákon č. 474/2001 Sb. Věnují se změnám počtu zaměstnanců a zásadám pro poskytování dotací podnikatelským subjektům zaměstnávajícím nejméně 50% občanů se ZPS.