Změny v oblasti zaměstnávání občanů se změněnou pracovní schopností - Židoňová, Jana; Posoldová, Věra (2002)
Autorky se zabývají novelizací právní úpravy povinnosti zaměstnavatelů zaměstnávat občany se ZPS. Definují pojem občana se ZPS a vysvětlují právní úpravu povinného podílu občanů se ZPS na celkovém počtu zaměstnanců zaměstnavatele, jeho výše a způsobů jeho plnění.
Keywords: osoby se zdravotním postižením; zaměstnávání osob se zdravotním postižením; sociální péče; zaměstnanci; people with disabilities; employment of people with disabilities; social care; employees