Změny v oblasti zaměstnávání občanů se změněnou pracovní schopností - Židoňová, Jana
Autorky se zabývají novelizací právní úpravy povinnosti zaměstnavatelů zaměstnávat občany se ZPS. Definují pojem občana se ZPS a vysvětlují právní úpravu povinného podílu občanů se ZPS na celkovém počtu zaměstnanců zaměstnavatele, jeho výše a způsobů jeho plnění.