Změny v dalších předpisech, přijaté v souvislosti se zákonem o sociálně-právní ochraně dětí : dokončení - Novotná, Věra
Autorka představuje změny v zákoně o rodině, zákoně o pěstounské péči, předpisech o sociálním zabezpečení, trestním a přestupkovém zákoně a zákoně o sociální podpoře, které souvisí s přijetím zákona o sociálně-právní ochraně dětí.