Změny v charakteru mezinárodních negociací - Šroněk, Ivan, 1923- (2001)
Předmětem článku jsou mezinárodní negociace mezi státy a mezinárodními organizacemi.
Keywords: mezinárodní vztahy; diplomacie; mezinárodní instituce a organizace; international relations; diplomacy; international institutions and organizations