Změny občanského soudního řádu významné pro rodinněprávní vztahy - Dvořáková Závodská, Jana, 1963-
Autorka představuje zásadní novelu občanského soudního řádu, jejímž cílem je zpřesnit, urychlit a zefektivnit občanské soudní řízení a která vstoupí v účinnost dne 1.1.2001.