Změní novelizace zákona o občanství Spolkovou republiku? - Emmert, František, 1974- (1999)
Autor se zaměřuje na migrační politiku Německa a představuje návrh novelizace zákona o občanství Spolkové republiky Německo.
Keywords: státní občanství; migrační politika; citizenship; migration policy; Německo; Germany