Zkušenosti z liberalizace pohybu kapitálu nových členských zemí OECD - Křelinová, Jana
Autorka se ve svém článku zaměřuje na charakteristický rys světového ekonomického vývoje - liberalizaci. Popisuje změny ekonomiky a proces liberalizace v nových členských zemích OECD - Mexiku, České republice, Maďarsku, Koreje, Polsku a Slovenské republice.