Zkušenosti a mínění těch, kteří žijí na okraji společnosti - Coetzee, Jan K., 1947- (2001)
Cílem článku je demonstrovat význam využívání ústních svědectví při zkoumání aspektů zkušenosti z přechodných fází v rozvojových společnostech.
Keywords: společnost; society; rozvojové země; Afrika; Asie; developing countries; Africa