Zkušenosti a mínění těch, kteří žijí na okraji společnosti - Coetzee, Jan K., 1947-
Cílem článku je demonstrovat význam využívání ústních svědectví při zkoumání aspektů zkušenosti z přechodných fází v rozvojových společnostech.