Získání veřejné podpory a politické shody jako klíč úspěšné bezpečnostní politiky : americká zkušenost 90. let - Skuček, René, 1974-
Autor přibližuje některé zkušenosti Spojených států amerických z bezpečnostní a zahraniční politiky z 90. let. Zaměřuje se především na fakt, že klíčovým prvkem vytváření a provádění bezpečnostní politiky by měla být snaha získat veřejnou a politickou podporu.