Zelený pragmatik na kostnické radnici - Lang, Kai-Olaf, 1967- (1998)
Autor informuje o Kostnici, která se stala prvním městem ve Spolkové republice Německo, kde se hlavou obecního úřadu stal zástupce ekologické strany.
Keywords: politici; starostové; politické strany; environmentální politika; politicians; mayors; political parties; environmental policy; Kostnice (Německo); Německo; Konstanz (Germany); Germany