Zelení aneb na co všechno stará levice zapomněla - Pečínka, Pavel, 1969- (2003)
Autor si všímá působení menších ekologických politických stran a hnutí.
Keywords: politické strany; ekologické strany; ekologická hnutí; political parties; ecology parties; green movement; Evropa západní; Europe, Western