Zdroje amerického chování : k diskuzi o transatlantické diferenci - Barša, Pavel, 1960- (2003)
Autor se zamýšlí nad původem amerického unilateralismu po 11. září 2001 a nad změnami americké politiky 21. století.
Keywords: zahraniční politika; mezinárodní vztahy; národní identita; Američané; foreign policy; international relations; national identity; Americans; Spojené státy americké; United States