Zdravotní pojištění v České republice. - Arnoldová, Anna, 1950-
Autorka se věnuje oblasti zdravotního pojištění v ČR. Zaměřuje se na nemocenské pojištění a dávky, legislativu, která jej upravuje, podmínky pro poskytování nemocenských dávek a na nemocenské pojištění pro osoby se statutem uprchlíka, dále si všímá povinnosti platit pojistné podle § 8 zákona č. 48/97.