Zdravotní pojištění v České republice. 2. část - Arnoldová, Anna, 1950- (2001)
Autorka podle § 7 zákona č. 48/1997 Sb. uvádí pojištěnce, za které je plátcem pojistného stát.
Keywords: zdravotní pojištění; sociální péče; stát; health insurance; social care; State, The; Česko; Czechia