Zdravotní pojištění a minimální vyměřovací základ zaměstnance v roce 2004 - Daněk, Antonín, 1960-
Autoři vysvětlují změny, které nastaly v roce 2004 v oblasti minimálního vyměřovacího základu zaměstnance na zdravotní pojištění. Text doplňují praktické příklady.