Závěť - Dvořáková Závodská, Jana, 1963-
Článek připomíná základní náležitosti, které musí splňovat závěť. Popisuje tři formy závěti a to vlastnoruční závěť, v jiné písemné formě za účasti svědků nebo ve formě notářského zápisu. Autorka upozorňuje na to, že závětí je možné zřídit věcné břemeno a lze ji kdykoliv odvolat nebo změnit.