Zasedání ministrů zahraničních věcí zemí Středoevropské iniciativy v Karlových Varech - Bambas, Petr, 1947-
Článek informuje o zasedání ministrů zahraničních věcí 16 zemí Středoevropské iniciativy 24.6.1999 v Karlových Varech, které bylo zaměřené na problematiku posledního vývoje v regionu a účasti SEI na implementaci Paktu stability pro jihovýchodní Evropu.