Zasedání Evropské rady konané ve dnech 21. a 22. června 2002 v Seville
Dokument obsahuje závěry ze zasedání Evropské rady konaného ve dnech 21. a 22. června 2002 v Seville, které se týkají budoucnosti Unie, jejího rozšiřování, přistěhovalectví a zaměstnanosti. Příloha obsahuje Jednací řád Evropské unie, Opatření týkající se struktury a fungování Rady, Národní deklaraci Irska a Prohlášení Evropské rady.