Zásady pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí podnikatelským subjektům zaměstnávajícím více než 50% občanů se změněnou pracovní schopností - Majerová, Jana
Autorka uvádí úplné znění zásad pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí podnikatelským subjektům zaměstnávajícím více než 50% občanů se změněnou pracovní schopností. Zásady upravují všeobecné podmínky poskytování dotací, poskytování dotací a návratných finančních výpomocí, postup pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí, pravidla pro sledování, kontrolu a pro vyúčtování dotace a návratné finanční výpomoci a závěrečná ustanovení.