Zásadní přesun v kanadské stranické politice - Mills, Allen
Autor seznamuje s vládami Liberální strany v Kanadě, která se drží u moci již od roku 1993, a se současnou situací, kdy existuje reálná možnost, že se vláda Liberální strany rozpadne a že se k moci může dostat jiná strana.