Zánik společného nájmu bytu manžely a možné nahrazení dohody o společném nájmu bytu manžely dohodou podle ust. § 24a odst. 1 písm. a) zákona o rodině - Rais, David (2000)
Autorka definuje společné a rozdílné znaky dohody o skončení společného nájmu bytu manžely.
Keywords: nájem bytů; rodinné právo; občanské právo; residential lease; family law; civil law