Základní vymezení pojmů bezpečnostní hrozba a bezpečnostní riziko - Eichler, Jan, 1952-
Autor se pokouší ujastnit pojmy bezpečnostní hrozba a bezpečnostní riziko, které jsou často používány nepřesně. Objasňuje nový náhled na pojem bezpečnostní riziko, uvádí možnosti záměny bezpečnostní hrozby a rizika a doporučení pro používání pojmů hrozba, riziko a výzva.