Zákaz chemických zbraní: dlouhý proces - Středa, Ladislav, 1950- (2000)
Autor seznamuje s problematikou zákazu chemických zbraní a s Úmluvou o zákazu vývoje, výroby, hromadění zásob a použití chemických zbraní.
Keywords: Convention on the Prohibition of the Development, Production, Stockpiling and Use of Chemical Weapons and on their Destruction -- (1993 leden 13.); mezinárodní smlouvy; mezinárodní bezpečnost; chemické zbraně; international treaties; international security; chemical weapons