Zákaz chemických zbraní: dlouhý proces - Středa, Ladislav, 1950-
Autor seznamuje s problematikou zákazu chemických zbraní a s Úmluvou o zákazu vývoje, výroby, hromadění zásob a použití chemických zbraní.